• Dit doet EL nu

Dit doet EL nu

EL is directeur bij zowel muziekcompetitie Art Rocks als de Vrijheidscolleges. In 2021 voltooide ze de opleiding tot Kundalini Yoga docent en geeft ze les bij Kundalini Utrecht.

EL biedt kwaliteit en maatwerk voor de culturele sector. De afgelopen 15 jaar was zij als directeur eindverantwoordelijk voor vele succesvolle projecten en volgde ze de leergang Leiderschap in Cultuur. EL werkt al ruim 25 jaar in de kunst- en cultuursector en beschikt over een enorm uitgebreid relatienetwerk en up-to-date kennis.


Enkele highlights:

Directeur Vrijheidscolleges (heden)
EL richtte de Vrijheidscolleges in 2013 op en bouwde dit project uit tot een landelijk initiatief met vele regionale partners.

Directeur Art Rocks (heden) voor Stichting Art Match
Sinds de 2e editie is EL betrokken bij de doorontwikkeling en professionalisering van Art Rocks. Inmiddels doen er 15 musea mee en waren we met de finale in 2021 onderdeel van de avondprogrammering van BNNVARA.

Festivaldirecteur (2006-2015) voor Bevrijdingsfestival Utrecht
Gedurende het jaar zorgde EL voor de continuïteit en voortgang van het Bevrijdingsfestival Utrecht. EL regelde de fondsen- en sponsorwerving, was eindverantwoordelijk over het totale project, de begroting, publiciteit en programmering.